Μπάσκετ: Παρελθόν και επίσημα ο Αγγέλου από τον Άρη

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 13:14
UPD:13:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο πρώην προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου κατά την διάρκεια του αγώνα Άρης - Πανιώνιος.

A- A A+

Τη λύση της συνεργασίας της με το Βαγγέλη Αγγέλου ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Άρης, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει άμεσα την Εφές Πίλσεν.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης προς τους εκπροσώπους του Τύπου από τους διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκαν τόσο ο απερχόμενος προπονητής, αλλά και οι αρχηγοί του συλλόγου, Αντώνης Ασημακόπουλος και Κώστας Χαρίσης.
«Ο κόουτς δέχτηκε μια σοβαρή πρόταση από πλουσιότερη ομάδα, το σκέφτηκε, πήρε την απόφασή του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Εμείς σαν διοίκηση, εφόσον εκείνος ήθελε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δεν μπορούσαμε και δε θέλαμε να του το απαγορεύσουμε. Δε μένουμε σε πρόσωπα, οι πόρτες του Αρη για τον Βαγγέλη θα είναι ανοικτές. Θα επιλέξουμε τον αντικαταστάτη του με προσοχή», ανέφερε ο πρόεδρος των «κίτρινων», Λευτέρης Αρβανίτης.

Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε μεταξύ άλλων: «Για κάποιους η απόφασή μου μπορεί να μην θεωρηθεί ηθική, αλλά τίμια ήταν σίγουρα. Συζήτησα με αρκετούς ανθρώπους πριν αποφασίσω οριστικά και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της απόφασης που έλαβα.»

Λίγο αργότερα η τουρκική Αναντολού Εφές ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του 51χρονου τεχνικού για 2.5 χρόνια. Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είναι μεταξύ των αντιπάλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις