Μπάσκετ: Δοκιμασία για Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 11:04
UPD:15:14
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Δύσκολη αποστολή έχει και σήμερα ο Ολυμπιακός, που μετά τη συντριβή που γνώρισε στο Μιλάνο από την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα καλείται να ανασυγκροτηθεί άμεσα καθώς το απόγευμα τον περιμένει στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος. 

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια μετά το «στραβοπάτημα» στη Δράμα, πάντοτε βεβαίως σε συνδυασμό με το -2 που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα λόγω της τιμωρίας τους από τους περυσινούς τελικούς.

Ως εκ τούτου, αν και το πειραϊκό συγκρότημα μετρά ήδη μία νίκη περισσότερη από την ομάδα της Νέας Σμύρνης εν τούτοις βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της (τρίτο)) και μόνο με «διπλό» θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στην Α1 κατέχοντας τη δεύτερη θέση.

Από ήττα στην Ευρώπη προέρχεται πάντως και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έχει υψηλό κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό και αναμένεται να δώσει το άπαν των δυνάμεών της για να αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο.

Στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι ο Ηλυσιακός θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο χωρίς την παρουσία των φίλων του, λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να καταβάλλει την αμοιβή των διαιτητών στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του.

Το πρόγραμμα:

16:00  Ηλυσιακός-ΑΓΟ Ρεθύμνου   
17:00  Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις