Μπάσκετ: Πέρασε από την Χαλκίδα ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 17:28
UPD:19:04
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΚ στην Χαλκίδα, παρ'  όλα αυτά πέρασε το εμπόδιο του Ικάρου με 86-78 , στο εναρκτήριο ματς της 13ης αγωνιστικής της Α1 (φινάλε του πρώτου γύρου).

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, που προηγήθηκε σχεδόν με 30 πόντους στο πρώτο μέρος, χαλάρωσε στο δεύτερο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ανεβάσουν την απόδοσή τους και στα τελευταία 30'' η διαφορά έπεσε στο -5 (78-83). Τελικά η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έφτασε στη νίκη, χάρις στην οποία διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας κλείνοντας τον πρώτο γύρο  με 8 επιτυχίες και 5 ήττες.

Η υπερπροσπάθεια των παικτών του Ικάρου στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς, ωστόσο, το χειροκρότημα των οπαδών τους ήταν η καλύτερη αποζημίωση γι' αυτούς. Οι γηπεδούχοι με απολογισμό 3 νίκες και 10 ήττες στον πρώτο γύρο παρέμειναν στην τελευταία θέση του πίνακα κι έχουν μπροστά τους άλλα 13 ματς για να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Τσαϊρέλης με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, ενώ με 20 τελείωσε τον αγώνα ο Άσκα για λογαριασμό των γηπεδούχων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις