Στην Ξάνθη θα συνεχίσει ο Πάμπλο Γκαρσία

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 15:23
UPD:15:27
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στην Ξάνθη παραχωρήθηκε έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σήμερα έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός πρώην διεθνής μέσος επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, αποχαιρέτισε ποδοσφαιριστές και προσωπικό και αποχώρησε, ενώ δεν απομένει παρά η τυπική ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκαρσία.

Ο ποδοσφαιριστής δεν είχε χρόνο συμμετοχής φέτος αλλά αποφάσισε να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο, έχοντας επίσης προτάσεις από τη Βέροια και τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, αλλά για οικογενειακούς λόγους προτίμησε να μείνει τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν ο Γκαρσία θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει καθήκοντα στο ποδοσφαιρικό τιμ, όπως του έχει προταθεί ή αν θα επιλέξει κάτι άλλο για το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σεβόμενη την επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία να συνεχίσει να αγωνίζεται, συμφώνησε στην παραχώρησή του για τους επόμενους έξι μήνες στην Skoda Ξάνθη. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος το προσεχές καλοκαίρι», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση του «Δικέφαλου».

Από την πλευρά του, ο νοτιαμερικανός δήλωσε ότι «εγώ θα πω πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θα είναι δική μου επιλογή και όχι κάποιου άλλου. Έχω κάνει μεγάλες θυσίες για να κερδίσω όσα κέρδισα στην καριέρα μου και δεν μπορεί να έρθει και να μου πει κάποιος ότι έχω τελειώσει ποδοσφαιρικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις