Η Αρμενία τελευταία αντίπαλος των Γερμανών πριν το Μουντιάλ

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 17:39
UPD:07/05/2014 09:18
REUTERS/RICARDO MORAES
A- A A+

Η Αρμενία θα αποτελέσει την τελευταία αγωνιστική δοκιμή της Εθνικής Γερμανίας στη σειρά των φιλικών αναμετρήσεων προετοιμασίας των «πάντσερ» πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB), η αναμέτρηση θα τελεστεί στο Μάιντς στις 6 Ιουνίου, δηλαδή την παραμονή της αναχώρησης της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Οι υπόλοιποι αντίπαλοι της «νατσιονάλμανσαφτ» στα φιλικά προετοιμασίας της εν όψει Μουντιάλ, είναι η Χιλή (5/3 στη Στουτγκάρδη), η Πολωνία (13/5 στο Αμβούργο) και το Καμερούν (1/6 στο Μενχενγκλάντμπαχ).

«Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τον προγραμματισμό μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και βρήκαμε άλλον έναν αντίπαλο μετά την Πολωνία και το Καμερούν» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της DFB, Χέλμουτ Ζάντροκ.

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία θα παίξει με τις Πορτογαλία, Γκάνα και ΗΠΑ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βραζιλία από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2014.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις