Πλατανιάς: Πήρε δανεικό τον Ινκούμ

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 15:20
UPD:15:45
Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
A- A A+

Την φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα φοράει τους επόμενους έξι μήνες ο Σαμουέλ Ινκούμ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικό από την ουκρανική Ντνίπρο.

Ο 24χρονος άσος που αγωνίζεται κυρίως σαν δεξιός μπακ έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει θητεία στις Βασιλεία, Ντνίπρο και Μπαστιά (δανεικός), ενώ ήταν μέλος της εθνικής Νέων της Γκάνας, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2009. Με την εθνική ανδρών της χώρας του έχει 40 συμμετοχές και 1 γκολ. 

Η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει: «Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο διεθνής Γκανέζος Σαμουέλ Ινκούμ. Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον ουκρανική Ντνίπρο, βρισκόταν από χθες στα Χανιά και σήμερα το μεσημέρι επισημοποίησε τη συνεργασία του με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων».

Ο Ινκούμ στις δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι, πλέον, στον Πλατανιά. Ενημερώνομαι διαρκώς για την ομάδα από την πρώτη στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει μπροστά τη νέα χρονιά. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να τα δώσω όλα για τον Πλατανιά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις