Πελέ: «Μπορούμε να περάσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 13:22
UPD:13:27
Olympiacos FC
A- A A+

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δήλωσε στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ο Πελέ, ο οποίος αποτελεί το πρώτο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» στην χειμερινή περίοδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Αισθάνομαι 100% έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι η μακράν μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε κάνει καλή δουλειά, αξίζουμε την παρουσία μας στους «16» και νομίζω ότι έχουμε την εμπειρία να προχωρήσουμε ακόμη πιο μακριά, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του που θα παίζει δίπλα στο Σαβιόλα: «Ο Χαβιέρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είμαι περήφανος που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι δίπλα του και χαρούμενος που παίρνω την ευκαιρία αυτή από τον Ολυμπιακό».

OLYMPIACOS FC

Το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι κάτι υπέροχο! Το να ζεις μία τέτοια στιγμή είναι κάτι απίθανο. Είμαι ευτυχισμένος που ως παίκτης του Ολυμπιακού θα έχω την ευκαιρία να ζήσω τέτοιες στιγμές. Είναι εμπειρία ζωής!».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η εικόνα που έχω είναι η καλύτερη. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και έχει σπουδαίο κόσμο. Η ατμόσφαιρα που ζούμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι κάτι το φανταστικό».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις