Έτοιμος για την επιστροφή ο Μήτρογλου

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 14:49
UPD:15:37
OLYMPIACOS.ORG

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός του πρωταθλητή Ελλάδας (κέντρο) έδειξε ότι άφησε οριστικά πίσω το πρόβλημά του, καθώς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

A- A A+

Πανέτοιμος για να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και να βοηθήσει την ομάδα του στη δύσκολη συνέχεια είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό στο γόνατο (κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη έσω μηνίσκου) στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, στις 27 Νοεμβρίου.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός του πρωταθλητή Ελλάδας έδειξε ότι άφησε οριστικά πίσω το πρόβλημά του, καθώς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι έθεσε υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού συμμετείχε και ο Δημήτρης Σιόβας, που επίσης έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα. Σήμερα ο Μίτσελ εστίασε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην τακτική, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και διπλό σε μικρό χώρο. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο με την τελευταία προπόνηση, που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις