Σαβιόλα: «Λαμπρή βραδιά, περιμένουμε την κλήρωση»

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 00:49
UPD:01:28
EPA/ALKIS KONSTANTINIDIS

Ο Αργεντινός άσσος απέδειξε απόψε την κλάση και την εμπειρία του, οδηγώντας την ομάδα του στις 16 καλύτερες της Ευρώπης με τα δύο γκολ που σημείωσε.

A- A A+

Απόντος του Κώστα Μήτρογλου, ο Χαβιέρ Σαβιόλα έπαιξε και γι΄ αυτόν. Αν δεν έχανε μάλιστα το πέναλτι ενδεχομένως να είχε κάνει κι αυτός χατ-τρικ απέναντι στους Βέλγους, όπως ο «Γερμανός» στο παιχνίδι των Βρυξελλών.

Σε καθε περίπτωση πάντως, ο Αργεντινός άσσος απέδειξε απόψε την κλάση και την εμπειρία του, οδηγώντας την ομάδα του στις 16 καλύτερες της Ευρώπης με τα δύο γκολ που σημείωσε και παίρνοντας τη δική του ρεβάνς από την πρώην ομάδα του (όπως και ο Ρομπέρτο), αφήνοντας την Μπενφίκα να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαι ευτυχισμένος που προκριθήκαμε απέναντι σε μεγάλους και δύσκολους αντίπαλους. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι με την προσπάθεια που κάνει μπορεί να καταφέρει πολλά. Ήταν μια δύσκολη πρόκριση, όμως μάς άξιζε γιατί προσπαθήσαμε πολύ και δικαιωθήκαμε», δήλωσε περιχαρής ο σκόρερ της πειραϊκής ομάδας.

«Στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα μετράνε περισσότερο, γιατί δίνει πρεστίζ στην καριέρα σου. Είναι μια λαμπρή βραδιά και μια μεγάλη στιγμή η σημερινή για τον Ολυμπιακό, γιατί έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Αυτή η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά. Πλέον, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τον επόμενο αντιπαλο. Κάνουμε καλή χρονιά στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και περιμένουμε τον αντίπαλό μας», πρόσθεσε. 

Ο Χοσέ Χολέμπας, από την πλευρά του, σχολίασε πως «ήταν μια μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Ήμασταν νευρικοί στο ξεκίνημα γιατί θέλαμε να πετύχουμε γρήγορο γκολ. Έτσι έγιναν αρκετά λάθη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι αλήθεια ότι το γκολ του Σαβιόλα άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης. Τα πήγαμε καλά, το παλέψαμε μέχρι τέλους και είναι μια σπουδαία νίκη και πρόκριση για την ομάδα μας». 

Ο Ρομπέρτο δήλωσε «πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσουμε έτσι και με τον επόμενο αντίπαλο που θα έχουμε και θα δούμε τη θα γίνει στην συνέχεια. Ζω απίστευτες στιγμές και θέλω να συνεχίσω να κάνω τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος. Ας τελειώσουμε την χρονιά καλά, να φτάσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος και της Ευρώπης και μετά θα δούμε τι θα γίνει». 

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, τέλος, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για όλη την ομάδα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση. Είμαστε όλοι οι καλύτερες ομάδες, επομένως δεν υπάρχει κάποια προτίμηση. Όποιος αντίπαλος και να έρθει θα είναι πρόκληση. Εμείς όμως τώρα πρέπει απλά να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις