«Πρόωρη» κυκλοφορία για το νέο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν

Τα τραγούδια θα διαρρεύσουν στο διαδίκτυο για παράνομο «κατέβασμα»
Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 10:30
A- A A+

Το άλμπουμ «High Hopes», για το οποίο ο δημιουργός του Μπρους Σπρίνγκστιν έχει δηλώσει πως πρόκειται για το καλύτερο ακυκλοφόρητο υλικό της τελευταίας δεκαετίας, διέρρευσε κατά λάθος στο Amazon, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους πολυάριθμους οπαδούς του.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία σε δύο περίπου εβδομάδες (14 Ιανουαρίου) στην Αμερική, διατέθηκε εκ παραδρομής για αγορά μεμονωμένων κομματιών σε μορφή MP3 στη δημοφιλή μουσική ιντερνετική σελίδα.
Λίγο αργότερα όμως τα τραγούδια αποσύρθηκαν και το Amazon γρήγορα απαγόρευσε περαιτέρω αγορές κομματιών του άλμπουμ, αναγνωρίζοντας το σφάλμα του. Όμως, η ζημιά έχει ήδη γίνει για τις πωλήσεις του γνήσιου άλμπουμ, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες οι τυχεροί αγοραστές θα διαρρεύσουν τα τραγούδια στο διαδίκτυο για παράνομο «κατέβασμα».

Όπως ανέφερε ο «Boss», o Τομ Μορέλο έγινε η μούσα του, οδηγώντας όλο το μουσικό εγχείρημα σε άλλο επίπεδο.

Το «High Hopes» είναι ο 18ος δίσκος του μεγάλου τραγουδοποιού. Θα περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια, ανάμεσά τους διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, κομμάτια για τα οποία έχει συνεργαστεί με τα δύο μέλη της E-Street Band που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ το ομώνυμο του δίσκου τραγούδι είναι το πρώτο σινγκλ. Σε νέες εκδοχές θα ακούσουμε το «The Ghost of Tom Joad», σε ντουέτο με τον σπουδαίο κιθαρίστα Τομ Μορέλο των Rage Against the Machine, αλλά και το «American Skin».

Το «High Hopes» είναι ο 18ος δίσκος του μεγάλου τραγουδοποιού.

Ο Μορέλο συνάντησε τον Μπρους Σπρίνγκστιν το Μάρτιο του 2013, στην Αυστραλία, προκειμένου να αντικαταστήσει προσωρινά τον Στιβ Βαν Ζαντ. Όμως, όπως ανέφερε ο «Boss», o Τομ Μορέλο έγινε η μούσα του, οδηγώντας όλο το μουσικό εγχείρημα σε άλλο επίπεδο.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς