Παναθηναϊκός: Χάνει Παναιτωλικό ο Ρισβάνης

Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 13:14
UPD:13:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Το πιθανότερο είναι πως ο Σπύρος Ρισβάνης (δεξιά, φωτ. αρχείου) δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

A- A A+

Πρόβλημα με τις αμυγδαλές του αντιμετωπίζει ο Σπύρος Ρισβάνης και είναι πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου με τον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού παρουσίασε αμυγδαλίτιδα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ωστόσο, παρά την αγωγή που ξεκίνησε από τότε το πρόβλημά του δεν έχει αντιμετωπιστεί ακόμη, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι πως δεν θα βρίσκεται ούτε στην αποστολή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου και το δίδυμο των στόπερ πιθανότατα θα συνθέσουν οι Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ανάλογο πρόβλημα είχε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός. Τότε είχε χάσει κάποια παιχνίδια και οι «πράσινοι» δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους μετά το νέο κρούσμα. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υποβληθεί ο παίκτης σε χειρουργική επέμβαση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις