Οδηγίες για την κινητικότητα προσωπικού σε δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ΤΑΣ και ΤΑΠ

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 20:17
UPD:20:23
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη έχει δημοσιευθεί επίσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οδηγίες για την κινητικότητα του προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα περιλαμβάνονται σε ανακοίνωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης,, Κ. Μητσοτάκη, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αντίστοιχα δίνονται οδηγίες για τους υπαλλήλους των φορέων ΤΑΣ (Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων) και ΤΑΠ (Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων) , που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.  Η σχετική ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη έχει δημοσιευθεί επίσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν εντός 15 ημερών στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Διοικητικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αίτηση – υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μετακινηθούν, καθορίζοντας σειρά προτίμησης, και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αποτίμηση προσόντων και τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή