Δεν εξυπηρέτησε κανέναν το 2-2 στο «Μπορούσια Παρκ»

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 19:38
UPD:19:41
EPA/MARIUS BECKER
A- A A+

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ στο «Μπορούσια Παρκ», στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη για τη 17η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, που θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιανουαρίου με την αναμέτρηση Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας είχαν υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, το οποίο κατάκτησαν χθες το βράδυ νικώντας στον τελικό της διοργάνωσης με 2-0 την «οικοδέσποινα» Ράγια Καζαμπλάνκα, οπότε δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο γερμανικό πρωτάθλημα, που διακόπτεται για τον χειμώνα.

Το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί πάντως κανέναν από τους δύο συλλόγους, που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Η Γκλάντμπαχ, που έχει περάσει στην τρίτη θέση, έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει τρεις βαθμούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και να πλησιάσει τη δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν στους δύο, ενώ οι «Λύκοι» με νίκη θα έφταναν την Ντόρτμουντ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντιέγκο στο 53΄ αλλά η Μπορούσια αντεπιτέθηκε και προσπέρασε με τους Ράφαελ (59΄) και Αράνχο (64΄), για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Ντοστ στο 86ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις