Σούπερ Λίγκα: Νίκη με ανατροπή ο ΟΦΗ, 2-1, επί του Παναιτωλικού

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 16:51
UPD:16:54
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ομάδα του Σα Πίντο πέτυχε το στόχο της και θα κάνει χαρούμενες γιορτές, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 7ο λεπτό.

A- A A+

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο επί του Παναιτωλικού με 2-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μετά τη...βαριά ήττα από τη Ξάνθη οι Κρητικοί δεν είχαν κανένα περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, καθώς τα περιθώρια (σ.σ. βαθμολογικά) είχαν στενέψει. Η ομάδα του Σα Πίντο πέτυχε το στόχο της και θα κάνει χαρούμενες γιορτές, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 7ο λεπτό με το γκολ του Ανρί Καμαρά μετά από ατομική προσπάθεια.

Για τους Αγρινιώτες, όμως, το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια και μοιραία έμειναν για ένα ακόμη ματς μακριά από την έδρα τους χωρίς την χαρά του «τρίποντου» (σε εννέα ματς έχουν 3 ισοπαλίες και 6 ήττες). Η ομάδα του Χάβου δέχτηκε την ισοφάριση από το γκολ του Όγιος στο 23΄ ,ενώ στο 65΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, Παπάζογλου, μετά από ωραία ενέργεια του Μπούρμπου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το βαθμό στο 81΄ με τον Καμαρά να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την ισοφάριση, αλλά ο Μιλιάζες ως «από μηχανής θεός» έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις