Μίτσελ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 15:17
UPD:15:31
ICON

Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» ζήτησε βελτίωση και αύξηση της διαφοράς από τους διώκτες του, ενώ έκανε λόγο για «παγίδες» στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

A- A A+

Η διαφορά των 10 βαθμών από τον ΠΑΟΚ δεν εξασφαλίζει τον τίτλο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Μίτσελ στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων», παράλληλα, ζήτησε βελτίωση και αύξηση της διαφοράς από τους διώκτες του, ενώ έκανε λόγο για «παγίδες» στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

«Ο Απόλλωνας δουλεύει πολύ ομαδικά, παίζει σωστή άμυνα και σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας», τόνισε ο Ισπανός και ξεκαθάρισε: «'Εχουμε το πλεονέκτημα των 10 βαθμών, αλλά θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά για να τελειώσουμε καλά τη χρονιά».

Για τη διαφορά που έχει δημιουργήσει από τους διώκτες του ο Ολυμπιακός, ο Μίτσελ επισήμανε: «Αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο που έχουμε στην απόδοσή μας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και όχι μόνο. Ανάλογο πρόσωπο δείξαμε και στο Champions League, αλλά και στο Κύπελλο και δε μπορούμε από το να μην είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο που βρισκόμαστε. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει και έχουμςε μπροστά μας άλλο ένα γύρο για να βελτιωθούμε περισσότερο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις