Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Σουάρες

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 16:12
UPD:16:15
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες.

A- A A+

Νέο πολυετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με την  ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ.

Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στην εφετινή πρέμιερ λιγκ αποτελούσε «μήλο της έριδος» για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο,οι «κόκκινοι» φρόντισαν να τους «κόψουν την όρεξη». Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ το νέο συμβόλαιο του Ουρουγουανού διεθνή στράικερ θα έχει πενταετή ισχύ, ενώ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Λίβερπουλ, μετά την αύξηση αποδοχών που του έγινε.

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο και θα μείνω στη Λίβερπουλ και στο μέλλον. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Πιστεύω πως μπορώ να κατακτήσω τρόπαια στο μέλλον και να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορώ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου», είπε μετά τις υπογραφές ο Σουάρες, ο οποίος τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξαν οι εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Χωρίς αμφιβολία, στην απόφασή μου ρόλο έπαιξαν και οι οπαδοί, λόγω της αγάπης που μου δείχνουν. Είμαι πάντα περήφανος να αγωνίζομαι για λογαριασμό τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις