Δεν μπορεί στην έδρα του ο Άρης, 1-1 με Αστέρα Τρίπολης

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 21:27
UPD:21:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης, με την οποία ολοκληρώθηκεη 16η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Ο  Σέτι στο 37΄ έδωσε προβάδισμα στους Αρκάδες, ενώ στο 65΄ ο Αγκάνθο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους «κίτρινους», που είναι η μοναδική ομάδα που έκλεισε τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη στην έδρα της και παραμένει ουραγός.

Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε στο 25΄ για τον Άρη, με το Μανιά να μη μπορεί να νικήσει τον Ερνάντες από το σημείο του πέναλτι. Ο Αστέρας Τρίπολης, που από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ανώτερος, προηγήθηκε στο 37΄ και σε σημείο που οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς είχαν ισοροπήσει το παιχνίδι.

Σε εκείνη τη φάση ο Εντό πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σέτι, επίσης με το κεφάλι έκανε το 0-1, ενώ στο 44΄ ο Ντε Μπλάσις έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας «άγγιξε» το 0-2, αλλά ο Διούδης αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Σέτι, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο γκολκίπερ του Άρη είχε διώξει σε κόρνερ το βολέ του Λούι έξω από την περιοχή.

Στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια ο Άρης κέρδισε πέναλτι, με τον Αγκάνθο να ανατρέπεται από τον Κοντοέ στο 60΄, αλλά ο Ισπανός που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τελικά, ο έμπειρος επιθετικός «εξιλεώθηκε» πέντε λεπτά αργότερα, όταν από κόρνερ του Τάτου με κεφαλιά έκανε το 1-1, για να χάσουν από μία σπουδαία ευκαιρία οι ομάδες στις καθυστερήσεις, με τους Ουρτάδο και Μανιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις