Ο Πανιώνιος νίκησε τη Βέροια με «προσφορά» Καντιμοίρη

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 19:16
UPD:19:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Ένα λάθος του καλύτερου έως εκείνο το σημείο ποδοσφαιριστή της αποδείχθηκε μοιραίο για τη Βέροια, που ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 2-1 από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Από την άλλη πλευρά, ήρωας για τους «κυανέρυθρους» ήταν ο Αραβίδης που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του (22΄, 84΄), ενώ στο ενδιάμεσο είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Μπεν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 77΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μοχαμαντού Σισοκό.

Η Βέροια ξεκίνησε πιο επιθετικά και φάνηκε να αιφνιδιάζει τους «κυανέρυθρους», που δεν περίμεναν τόση πίεση από την αντίπαλό τους. Η μακεδονική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπεν έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ για να αναγκάσει τον Ανέστη σε δύσκολη απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, «ανταπέδωσαν» στο 11΄ με τον Αραβίδη να βρίσκεται αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά το τελείωμά του να είναι απελπιστικό.

Στο 19΄ ο Ανέστης μπλόκαρε το σουτ του Σισοκό και τρία λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ ενάντια στη ροή του αγώνα, όταν σε αντεπίθεσή τους ο Καμπάνταης βρήκε τον Αραβίδη που πλάσαρε, αλλά ενώ η μπάλα είχε πάρει πορεία για άουτ παρενεβλήθη ο Γεωργιάδης και, άθελά του, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Καντιμοίρης ήταν πρωταγωνιστής για τη Βέροια στο 29΄ και το 36΄, όταν σταμάτησε και στις δύο περιπτώσεις τον Κολοβό (απευθείας εκτέλεση φάουλ και σουτ), για να έρθει η «ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις: ο Καμπάνταης υπέπεσε σε πέναλτι αποκρούοντας την μπάλα με το χέρι και ο Μπεν ισοφάρισε από τα 11 μέτρα.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη και κατά συνέπεια έλειψαν και οι συγκινήσεις, εξαιρουμένων δύο φάσεων από ισάριθμες «στημένες» μπάλες του Κολοβού. Ο μέσος του Πανιωνίου «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της Βέροιας στο 61ο λεπτό, ενώ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ στο 76΄.

Η αποβολή του Σισοκό όμως συνέβαλε στην αύξηση της πίεσης από τους γηπεδούχους, που τελικά έφτασαν στη νίκη με το δεύτερο γκολ του Αραβίδη στο 84΄, όταν στο γέμισμα του Κούρντι ο εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο Καντιμοίρης έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο επιθετικός των γηπεδούχων με γυριστό σουτ έκανε το 2-1.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις