Ε. Χριστοφιλοπούλου: Στην τελική φάση, το νομοσχέδιο για την κατάργηση μικρών ΝΠΙΔ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 17:20
UPD:17:24
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Όσον αφορά στη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στους πλειστηριασμούς η υφυπουργός είπε ότι δεν πρέπει να στοχοποιεί τη μεσαία τάξη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το νομοσχέδιο για την κατάργηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας δήλωσε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm διευκρίνισε ότι «πρόκειται για οργανισμούς που έχουν προτείνει τα αρμόδια υπουργεία, οι περισσότεροι με ελάχιστο προσωπικό, το έργο των οποίων θα ενσωματωθεί σε άλλες υπηρεσίες».

Όσον αφορά στη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στους πλειστηριασμούς η υφυπουργός είπε ότι δεν πρέπει να στοχοποιεί τη μεσαία τάξη και πρόθεσε ότι «προσωπικά, και με την ιδιότητα του βουλευτή, θα περιμένω να δω την τελική διάταξη».

Ακόμη αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον κ. Λιάπη λέγοντας ότι πρόκειται για «σοβαρό και ποινικό» παράπτωμα.

Επιπλέον έκανε λόγο για συναίνεση λέγοντας ότι «η χώρα δεν μπορεί να πάει σε ανάκαμψη, αν εμείς δεν συνεννοηθούμε νηφάλια».

Σχολιάζοντας τις διεργασίες στην κεντροαριστερά, είπε ότι «η ραχοκοκκαλιά της κεντροαριστεράς πρέπει να συνδεθεί ξανά, και το ΠΑΣΟΚ, ως ιστορική συνέχειά της, πρέπει να αποτελέσει γέφυρα με το μέλλον της».

Επίσης υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει ενιαία κάθοδος των δυνάμεων της κεντροαριστεράς στις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καθορίσει τη στάση του απέναντι στους 58, που είναι ένα σοβαρό εγχείρημα, αλλά και σε άλλα παρόμοια εγχειρήματα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή