Ανδ. Παπαμιμίκος: Η κίνηση του κ. Λιάπη προκαλεί χείριστη εντύπωση

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 16:26
UPD:16:39
FOSPHOTOS /Menelaos Myrillas

Ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

A- A A+

«Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης».

Τα παραπάνω δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, μία μέρα μετά τη σύλληψη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, διότι οδηγούσε ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Όπως είπε, «οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο».

M. Kεφαλογιάννης: Ο Μιχ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ

Ο Μιχάλης Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, οπότε και το κόμμα δεν έχει κάποιον λόγο σήμερα, δήλωσε από την πλευρά του ο  βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM.

Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. «Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει» πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι δεν είναι στέλεχος του κόμματος, καθώς αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του.

«Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή