Ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία στον Μιχ. Λιάπη

Έλαβε προθεσμία για τη δίκη του από το Αυτόφωρο
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 19:27
UPD:20:37
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης καθώς οδηγείται στον εισαγγελέα.

A- A A+

Ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία ασκήθηκε σε βάρος του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Β' Αυτόφωρο Μονομελές, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη.

Επιπλέον του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.

Ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα αφότου συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ανασφάλιστο και είχε πλαστές πινακίδες.

ΣΚΑΪ

Ο κ. Λιάπης, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του, έκανε λόγο για απερισκεψία, λέγοντας πως έσφαλε, ενώ σε δηλώσεις του από την Ευελπίδων το απόγευμα είπε: «Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο. Συνταξιούχος είμαι. Η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ήταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει».

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο στη λεωφόρο Αρτέμιδας.

Αρχικά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδας και από εκεί στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή