Αλλαγή στον πάγκο, αναταραχή στον Πανιώνιο

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 12:40
UPD:12:44
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Παναγόπουλος.
A- A A+

Κάθε άλλο παρά ήρεμη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου, καθώς τα γεγονότα άρχισαν να «τρέχουν» στα δρώμενα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.

Ο Νίκος Παντελής απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να επιστρέφει στον πάγκο των «κυανέρυθρων», στον οποίο βρισκόταν πέρυσι, για να οδηγήσει εφεξής την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα. 

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τις δύο αποφάσεις της με δύο λακωνικές ανακοινώσεις και μερικές ώρες αργότερα ο αποπεμφθείς τεχνικός ερνούσε στην... επίθεση.

«Χθες το βράδυ συναντήθηκα με τον πρόεδρο (Βασίλης Τσάβαλος), ο οποίος μου ζητούσε επιτακτικά να υποβάλω την παραίτησή μου και να πω ότι είναι δική μου η απόφαση», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ ο Έλληνας τεχνικός.

«Προϋπήρχε μία διάθεση εναντίον μου, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Οι 17 βαθμοί που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μία πραγματικά σημαντική συγκομιδή. Δύο άνθρωποι λειτουργούν τον Πανιώνιο και τρέχουν την ομάδα από τα σπίτια τους», πρόσθεσε. 

«Κάποια θετικά αποτελέσματα που είχαμε δεν μπορούσαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα... Απλά, εγώ δεν τους έκανα τα κέφια για τη λειτουργία της ομάδας... Ξέρω 100% τι έχει συμβεί, αλλά δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω», συμπλήρωσε. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ζήτησε τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου με ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο κάτοχος του 22% των μετοχών της εταιρείας έχει αποστείλει σχετική επιστολή στη διοίκηση από την περασμένη εβδομάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατ΄ αυτό τον τρόπο θέλει να διασφαλίσει ότι το ποσό που διέθεσε (775.000) μετά την πώληση του «Απήλιον» χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις