«Επαγγελματική» νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα επί του Εργοτέλη

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 19:13
UPD:20:24
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Ανώτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε δίκαια τον Εργοτέλη στους «Ζωιμάδες» με 2-0 χάρις σε ισάριθμα γκολ του Ντε Βινσέντι (11΄ πέναλτι, 51΄) και προωθήθηκε σημαντικά στην κατάταξη φτάνοντας στους 20 βαθμούς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, αλλά η ομάδα της Κρήτης είχε «οχυρωθεί» στα μετόπισθεν και προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, όμως, πίεσαν από την αρχή και έφταασαν γρήγορα στο 1-0. Στο 11ο λεπτό ο Σαρρής τράβηξε τον Τζημόπουλο στην περιοχή και ο Δελφάκης έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ντε Βινσέντι να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. 

Η ομάδα των Ιωαννίνων συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και στο 20΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, όταν ο Ίλιτς σούταρε από την περιοχή και ανάγκασε τον Αθανασίου σε δύσκολη απόκρουση. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε αοφασισμένος να «καθαρίσει» το ματς και πολύ γρήγορα κατάφερε να φτάσει σε σκορ ασφαλείας. Συγκεκριμένα, στο 51΄ ο Ντε Βινσέντι νίκησε στον αέρα την αντίπαλη άμυνα και με κεφαλιά ξεσήκωσε πάλι τις κερκίδες, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις