Μεγάλη νίκη για Πλατανιά με «τριάρα» στην Ξάνθη

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 16:51
UPD:20:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Οι παίκτες του Πλατανιά πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδας μεταξύ των ομάδων του Πλατανιά και Ξάνθης στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών.

A- A A+

Ο Πλατανιάς «προσγείωσε ανώμαλα» την Ξάνθη στα Περιβόλια, καθώς στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής επιβλήθηκε της ακριτικής ομάδας με 3-0 σκοράροντας όλα τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (47΄ πέναλτι Γουνδουλάκης, 65΄ Τετέ, 71΄ Τόρες) και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση του, αφού απομακρύνθηκε από τους τρεις ουραγούς της κατάταξης κατά πέντε βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα 45λεπτα στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς ρυθμό, φάσεις και συγκινήσεις, οι δύο αντίπαλοι αναλώθηκαν σε ένα κακό παιχνίδι με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. 

Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα στην επανάληψη όμως, και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων. Στο πρώτο λεπτό του β΄ ημιχρόνου ο Μπέλιτς ανατράπηκε από τον Βασιλακάκη και ο έμπειρος Φανούρης Γουνδουλάκης νίκησε από τα 11 μέτρα τον Τσέμα για το 1-0.

Στο 64΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε στον Κάταϊ να γράψει το 2-0, αλλά στο ένα λεπτό αργότερα ο Τετέ βρέθηκε στην περιοχή και με σουτ διπλασίασε για την ομάδα του.

Η Ξάνθη τα είχε πια χαμένα και μοιραία δέχθηκε και τρίτο γκολ: στο 71΄ ο Τετέ ωβρήκε τον Μπέλιτς, αυτός σέντραρε στον Κάταϊ που σούταρε στο δοκάρι αλλά ο Τόρες ήταν στο σημείο που έπρεπε και παίρνοντας το ριμπάουντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας θριαμβευτική χροιά στη νίκη της ομάδας του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις