Πόλο: Ανίκητη η Εθνική Γυναικών στις ΗΠΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 12:30
UPD:15:31
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
A- A A+

Την τρίτη νίκη επί ισάριθμων αναμετρήσεων πανηγύρισε η Εθνική πόλο των Γυναικών στο διεθνές τουρνουά «Holiday Cup», που διεξάγεται στη Σάντα Άννα της Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση επικράτησε με 9-8 και του Καναδά και μαζί με τη διοργανώτρια χώρα παραμένουν τα μοναδικά αήττητα συγκροτήματα στο τουρνουά. Οι δύο αντίπαλοι εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, για να κριθεί τελικά η αναμέτρηση από το γκολ της Χριστίνας Τσουκαλά περίπου ενάμισι λεπτό πριν τη λήξη.

Η Τσουκαλά ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 4 γκολ, ενώ τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Ασημάκη (2), Ρουμπέση (2) και Μανωλιουδάκη. Για τις Καναδέζες του Γκάι Μπέικερ τα τέρματα πέτυχαν οι Μπεκχάζι (3), Αλόγκμπο, Μ. Έγκενς, ΜακΚι, Κρ. Ρόμπινσον και ΜακΚέλβι. 

Στα άλλα παιχνίδια της τρίτης ημέρας, οι ΗΠΑ επιβλήθηκαν 11-4 της Ρωσίας και η Ολλανδία νίκησε 7-5 την Αυστραλία. Η Εθνική θα παίξει τα ξημερώματα της Κυριακής με τη Ρωσία και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στις ΗΠΑ, το βράδυ της Κυριακής (21:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις