Πόλο: Πρεμιέρα με νίκη στο «Holiday Cup»

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 15:30
UPD:15:39
EPA/TONI ALBIR

Με εξαίρεση το αρχικό 0-1 η Ελλάδα οδηγούσε συνεχώς το σκορ, έφτασε δύο φορές τη διαφορά στα τρία γκολ (6-3, 8-5) και τελικά πήρε τη νίκη με 8-6 απέναντι στην πανίσχυρη αντίπαλό της (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με πολύ σημαντική νίκη επί της φιναλίστ του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελόνης, Αυστραλίας, ξεκίνησε τους αγώνες της η γυναικεία Εθνική ομάδα πόλο στο διεθνές τουρνουά «Holiday Cup», στη Σάντα Άννα της Καλιφόρνια.

Με εξαίρεση το αρχικό 0-1 η Ελλάδα οδηγούσε συνεχώς το σκορ, έφτασε δύο φορές τη διαφορά στα τρία γκολ (6-3, 8-5) και τελικά πήρε τη νίκη με 8-6 απέναντι στην πανίσχυρη αντίπαλό της, από την οποία είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Για την Εθνική η Τσουκαλά σκόραρε τρία γκολ και από ένα η Ψούνη, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση και Μανωλιουδάκη, ενώ στη 13άδα ήταν και οι αδελφές Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδου.

Στους άλλους δύο αγώνες της πρεμιέρας, οι ΗΠΑ νίκησαν 12-9 την Ολλανδία και η Ρωσία 15-12 τον Καναδά. Τα ξημερώματα της Παρασκευής η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις