Europa League: Για πρωτιά και αήττητο ο ΠΑΟΚ με Άλκμααρ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 12:04
UPD:12:10
MotionTeam/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είναι αήττητη στη φάση των ομίλων (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) και έτσι θέλει να ολοκληρώσει την προσπάθειά της (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε και η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο 12ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Άλκμααρ (22:05) με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή με 11 βαθμούς.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα καθορίσει και το ποιος από τους δύο αντίπαλους θα καταλάβει την πρώτη θέση, που θα έχει ως «έπαθλο» την τοποθέτησή του στο γκρουπ των ισχυρών.

Αυτή θα καταλάβει ο νικητής, με το «Δικέφαλο» να ευνοείται στην ισοπαλία με 0-0 ή 1-1, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι στην Ολλανδία είχε λήξει 1-1. Άρα, με 0-0 ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στο εκτός έδρας γκολ ενώ στο 1-1 έχει καλύτερη επίθεση. Αν όμως  αγώνας λήξει ισόπαλος με σκορ 2-2 ή και περισσότερο, τότε πρώτη θα είναι η Άλκμααρ.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είναι αήττητη στη φάση των ομίλων (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) και έτσι θέλει να ολοκληρώσει την προσπάθειά της, με τον Ολλανδό τεχνικό να τίθεται αντιμέτωπος του συμπατριώτη του Ντικ Άντβοκατ, ο οποίος επέλεξε μια αποστολή με αρκετούς αναπληρωματικούς, σε αντίθεση με τον Στέφενς που προτίθεται να παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή ενδεκάδα του.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συνολικά, μόλις έξι εισιτήρια αναζητούν κάτοχο για τη φάση των «32», με τον ΑΠΟΕΛ να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες στον 6ο όμιλο αφού χρειάζεται νίκη επί της Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη, ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ από τη Μπορντό και ταυτόχρονα ανατροπή των δεδομένων σε ό,τι αφορά στη συνολική διαφορά τερμάτων, όπου για την ώρα οι πρωταθλητές Κύπρου βρίσκονται στο -3 και οι Ισραηλινοί στο +1.

Το πρόγραμμα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ:
Ζανκτ Γκάλεν-Σουόνσι
Βαλένθια-Κούμπαν Κράσνονταρ

2ος ΟΜΙΛΟΣ:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λουντογκόρετς Ράζγκραντ
Αϊντχόφεν-Τσερνομόρετς

3ος ΟΜΙΛΟΣ:
Σάλτσμπουργκ-Έσμπιεργκ
Σταντάρ Λιέγης-Έλφσμποργκ 

4ος ΟΜΙΛΟΣ:
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Ρούμπιν Καζάν
Μάριμπορ-Γουίγκαν

5ος ΟΜΙΛΟΣ:
Φιορεντίνα-Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ
Παντούρι-Πάσος Φερέιρα 

6ος ΟΜΙΛΟΣ:
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-ΑΠΟΕΛ
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπορντό

7ος ΟΜΙΛΟΣ:
Ντιναμό Κιέβου-Ραπίντ Βιένης 
Τουν-Γκενκ

8ος ΟΜΙΛΟΣ:
Φράιμπουργκ-Σεβίλη
Εστορίλ-Σλόβαν Λίμπερετς

9ος ΟΜΙΛΟΣ:
Μπέτις-Ριέκα
Γκιμαράες-Λιόν

10ος ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων Λεμεσού-Λέγκια Βαρσοβίας
Λάτσιο-Τραμπζονσπόρ

11ος ΟΜΙΛΟΣ
Σερίφ Τιράσπολ-Τρόμσο
Τότεναμ-Ανζί Μαχάτσκαλα

12ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ-Άλκμααρ
Μακάμπι Χάιφα-Σαχτέρ Καραγκάντι

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις