Τένις: Παρόντες όλοι οι κορυφαίοι στην Αυστραλία

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 13:50
UPD:13:57
REUTERS/MIKE SEGAR

Στο Αυστραλιανό Όπεν θα είναι παρόντες οι κορυφαίοι τενίστες Ράφαελ Ναδάλ (δεξιά) και Νόβακ Τζόκοβιτς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μια τραυματισμένη αθλήτρια, μια νικήτρια τουρνουά γκραν σλαμ που αποσύρθηκε κι ένας τενίστας τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα θα είναι οι μόνες απουσίες στο Αυστραλιανό Όπεν, που θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου στο «Melbourne Park» με όλους τους κορυφαίους αθλητές παρόντες.

«Για άλλη μια φορά μπορούμε να υπολογίζουμε σε μια ενδιαφέρουσα συμμετοχή, κι αυτό είναι απόδειξη ότι πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα τουρνουά των παικτών του τένις»,  δήλωσε ο διευθυντής της διοργάνωσγης, Κρεγκ Τίλι.

Μοναδικός απόντας από το ανδρικό τουρνουά θα είναι ο Σέρβος Βίκτορ Τροΐτσκι, που τελεί υπό τιμωρία από τον Ιούλιο, ενώ όσον αφορά στις Γυναίκες δεν θα παραστούν η Ρωσίδα Μαρία Κιριλένκο (τραυματισμένη) και η Γαλλίδα Μάριον Μπαρτολί, που κέρδισε το Wimbledon και αποσύρθηκε.

Οι αριθμοί κάνουν λόγο για 99 παρόντες από τους 100 κορυφαίους παίκτες του πλανήτη, σε Άνδρες και τις Γυναίκες. «Είμαστε τυχεροί που θα έχουμε τους δύο πιο δυνατούς παίκτες, τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχουν σε μια συναρπαστική μάχη για να κερδίσουν το τουρνουά και να ωφεληθούν στην κατάταξη της ATP», πρόσθεσε ο Τίλι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις