Σούπερ Λίγκα: Η αυλαία πέφτει στο Αγρίνιο

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 12:17
UPD:12:18
ICON/ω

Το ζητούμενο για τους δύο συλλόγους είναι η επιστροφή στις νίκες.

A- A A+

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο (19:30 - Novasports 1) ολοκληρώνεται απόψε η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το ζητούμενο για τους δύο συλλόγους είναι η επιστροφή στις νίκες, καθώς η γηπεδούχος ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες (Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο στο Κύπελλο), ενώ οι «κυανέρυθροι» μετρούν την ήττα από τον Λεβαδειακό και την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Ο Μάκης Χάβος προσανατολίζεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τους Ράφαελ, Γκάλο, Κάλι, Κούσα, Γκόλια, Ζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκη, Ιωάννου, Καμαρά και Μπόγιοβιτς, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογέρης, Άσκες, Μπελόν, Δάρλας και Πασάς.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παντελής έδειχνε να προβληματίζεται για τη θέση του τερματοφύλακα, την οποία μάλλον θα πάρει ο Ανέστης. Από εκεί και ύστερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Αραβίδης, Κολοβός, Μενδρινός και Γιάννου, ενώ αναπληρωματικοί θα είναι οι Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Τόσκας, Λάζνικ, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης και Παναγιωτούδης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις