ΠΑΣ Γιάννινα: Aνακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στην Κομοτηνή

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 11:53
UPD:11:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ομάδα της Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι η ήττα της στην Κομοτηνή (0-2) ήταν αποτέλεσμα εξωγενών παραγόντων.

A- A A+

Ακρόαση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ θα ζητήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χρηστοβασίλης, καθώς διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές είναι αναστατωμένοι από τη διαιτησία του Καβαλιώτη Απόστολου Αμπάρκιολη, στο χθεσινό αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η ομάδα της Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι η ήττα της στην Κομοτηνή (0-2) ήταν αποτέλεσμα εξωγενών παραγόντων και οφείλεται κατά κύριο λόγο στο πέναλτι που καταλογίστηκε και με το οποίο οι γηπεδούχοι  προηγήθηκαν, καθώς και στις αποβολές των Λίλα, Κεϊτά, που ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να μείνουν με εννέα ποδοσφαιριστές.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

«... Θεωρούμε ότι το κομβικό σημείο για την διαμόρφωση του αποτελέσματος, ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι, εις βάρος της ομάδας μας και οι αποβολές των δυο ποδοσφαιριστών μας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, γνωρίζει να αποδέχεται την ήττα, εφόσον αυτή προέρχεται από την ανωτερότητα του οποιουδήποτε αντιπάλου της, αλλά δεν μπορεί να την δεχθεί, όταν έρχεται από εξωγενείς παράγοντες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο εξής θα τηρείται η ισονομία.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κος Γιώργος Χρηστοβασίλης θα ζητήσει ακρόαση από την Κ.Ε.Δ.».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις