Νέο τρίποντο για Λεβαδειακό, 2-0 τον Πλατανιά

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 19:19
UPD:19:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙ

Ο παίκτης του Λεβαδειακού Ροζέριο Μάρτινς (κέντρο) πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια του αγώνα Λεβαδειακός – Πλατανιάς για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

A- A A+

Νέα πολύτιμη νίκη σημείωσε ο Λεβαδειακός στην προσπάθεια που καταβάλει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, επικρατώντας στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με 2-0 του Πλατανιά (12΄ Ροτζέριο, 77΄ Ορτέγκα) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το αποτέλεσμα, πάντως, δεν είναι ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης, αφού ο Πλατανιάς στάθηκε ισάξια στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε καλά αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του.

Στο 8΄ ο Μπέλιτς ανάγκασε τον Πριζόφσκι σε δύσκολη απόκρουση, αλλά στο 12΄ και στην πρώτη αξιόλογη επίθεσή τους οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Ροτζέριο έκανε το 1-0. 

Παρά την υπεροχή τους στη συνέχεια, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση που θα απέφερε την ισοφάριση, παρότι ο Λεβαδειακός οπισθοχώρησε και τούς έδωσε χώρο. 

Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη, με τους «πράσινους» να παίζουν αμυντικά, τον Πλατανιά να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να μπει στην περιοχή και τις φάσεις να είναι ελάχιστες.

Στο 77ο λεπτό και ενάντια στη ροή του αγώνα, ο Λεβαδειακός κατόρθωσε να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν ο Ορτέγκα με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη και τελείωσε το ματς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις