Μπάσκετ Α1: Ο ΑΓΟΡ μίλησε τελευταίος στο «θρίλερ» του Ρεθύμνου

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 18:15
UPD:02/12/2013 00:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης του Ρεθύμνου Τζάστιν Χαρτ (αριστερά) και ο παίκτης των Τρικάλων Χαλίντ Μουτακαμπίρ (δεξιά) μάχονται για την κατοχή της μπάλας στον αγώνα Ρέθυμνο-Τρίκαλα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο.

A- A A+

Με ένα εμφατικό κάρφωμα του Χαρτ 30΄΄ πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο ΑΓΟΡ νίκησε 79-77 τα Τρίκαλα στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη του σε οκτώ αγωνιστικές στη φετινή Α1, απέναντι στους Θεσσαλούς που έμειναν μόνο με την καλή εμφάνιση αφού δεν κατόρθωσαν να απεμπλακούν από την τελευταία θέση της κατάταξης. 

Ύστερα από αμφίρροπο καθ΄ όλη τη διάρκειά του αγώνα τα Τρίκαλα ξέφυγαν με 5 πόντους (70-75), 4 λεπτά πριν τη λήξη αλλά με βολές του Καλαμπόκη, κάρφωμα του Ντανκ και τρίποντο του ίδιου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 77-77, για να προηγηθούν 79-77 με κάρφωμα του Χαρτ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης πήρε τάιμ άουτ για να οργανώσει την τελευταία επίθεση της ομάδας του, όμως το λάθος του Γκρέιντζερ είχε ως αποτέλεσμα να πάρει κατοχή μπάλας ο ΑΓΟΡ, με τον Καλαμπόκη όμως να υποπίπτει κι εκείνος σε λάθος. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Πέτροβιτς σούταρε έξω από τα 6.75 αλλά ήταν άστοχος και ο ΑΓΟΡ κράτησε τη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις