Δ. Παπαδημούλης: Να πάψει να παριστάνει τον M. Ναπολέοντα ο υπ. Παιδείας

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 18:26
UPD:18:32
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο Δ. Παπαδημούλης (φωτογραφία αρχείου) τόνισε ότι για να υπάρξει διέξοδος, ο υπουργός Παιδείας θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του και «να μην παριστάνει τον μεγάλο Ναπολέοντα».

A- A A+

Ευθύνες στον υπουργό Παιδείας για την «ταλαιπωρία των γονιών και των φοιτητών και για την υποβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου» καταλόγισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, ο κ. Αρβανιτόπουλος είναι εκείνος που προκάλεσε τη μεγάλη αναστάτωση στα πανεπιστήμια, «πετώντας στο δρόμο εκατοντάδες διοικητικούς υπαλλήλους και αφήνοντας μεγάλες σχολές με μισό, έναν ή δύο υπαλλήλους στις γραμματείες». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι για να υπάρξει διέξοδος, ο υπουργός Παιδείας θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του και «να μην παριστάνει τον μεγάλο Ναπολέοντα».

Τόνισε ακόμη ότι «είναι τρελό» να επιχειρεί κανείς να πείσει ότι για τα προβλήματα της παιδείας φταίει ο Θ. Πελεγρίνης, για τον οποίο, όπως είπε, έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ως «αποδιοπομπαίος τράγος».

Αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι αντί η κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι δίνει μάχη με την τρόικα, είναι προτιμότερο να στηρίξει την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε ακόμη την εκτίμηση ότι το 2014 θα στηθούν κάλπες και για εθνικές εκλογές, αφού όπως είπε, «αν γίνουν μόνο ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές η διαφαινόμενη συντριβή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να σταθεί για πολύ ακόμη, με δεδομένη την έντονη λαϊκή αποδοκιμασία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή