Σούπερ Λίγκα: Σε απολογία την Πέμπτη Παναθηναϊκός και Αναστασίου

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 17:37
UPD:17:39
ICON/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα απολογηθούν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου.

Η ΠΑΕ και ο τεχνικός του συλλόγου κλήθηκαν από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής με βάση το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μακεδόνας ρέφερι έχει αναφέρει τη ρίψη αντικειμένων, φωτοβολίδων και υβριστικών συνθημάτων, καθώς και τον τραυματισμό του πρώτου βοηθού από χτύπημα φιάλης με νερό, όπως και την επίσκεψη του Έλληνα προπονητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, όπου σύμφωνα με τα αναγραφόμενα τού έκανε φραστική επίθεση.

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους, καθώς μάλιστα είναι υπότροποι από το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Αναστασίου απειλείται με αποκλεισμό, για εξύβριση. Την ίδια ημέρα θα απολογηθούν και οι ΠΑΕ Άρης και Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες με Πανθρακικό και Εργοτέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις