Με νίκες συνέχισαν Νάπολι και Φιορεντίνα

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 00:10
UPD:00:13
REUTERS/TONY GENTILE

Εντυπωσιακή η Νάπολι, πέρασε από το «Ολίμπικο» της Ρώμης επικρατώντας με 4-2 της Λάτσιο.

A- A A+

Μια άκρως εντυπωσιακή Νάπολι, πέρασε από το «Ολίμπικο» της Ρώμης επικρατώντας με 4-2 της Λάτσιο και παραμένει στην τρίτη θέση του καμπιονάτο μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής.

Οι «ατζούρι» του Ράφα Μπενίτεθ έφτασαν στη νίκη με τους πρώην επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιγκουαΐν και Καγεχόν, να πετυχαίνουν τα τρία από τα τέσσερα γκολ, καθώς ο πρώτος σκόραρε στο 24΄ και το 72΄, ενώ ο δεύτερος στις καθυστερήσεις, κι ενώ ο Πάντεφ είχε δώσει το προβάδισμα με 2-1 στους «παρτενοπέι», απέναντι στους πρωτευουσιάνους που είχαν ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μπεχράμι και μειώσει σε 3-2 με τον Κεϊτά στο 88΄.

Νωρίτερα και παρόντος του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στις εξέδρες του «Αρτέμιο Φράνκι», η Φιορεντίνα νίκησε 4-3 τη Βερόνα με πρωταγωνιστή τον Μπόρχα Βαλέρο που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (5΄, 14΄), ενώ στη συνέχεια οι Βάργκας (43΄) και Ρόσι (54΄ πέναλτι) διευκόλυναν την κατάσταση για τους «βιόλα».

Οι φιλοξενούμενοι, στον πάγκο των οποίων έμεινε ο Βαγγέλης Μόρας, προηγήθηκαν 2-1 με σκόρερ τους Ρόμουλο (6΄) και Ιτούρμπε (13΄), ενώ στο τελικό 4-3 μείωσε στο 72΄ ο Φρέγιο, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιάνκοβιτς στο 53΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις