Ιταλία: Σοκ στις καθυστερήσεις στο «Ολίμπικο»

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 18:40
UPD:19:12
REUTERS/GIAMPIERO SPOSITO

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντομένικο Μπεράρντι (Δ) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «Ρωμαίων».

A- A A+

Μετά την απώλεια βαθμών στο Τορίνο (1-1), η Ρόμα «σκόνταψε» για 2η συνεχόμενη αγωνιστική στη Serie A κι αυτή την φορά παραχώρησε ισοπαλία με το ίδιο σκορ στη Σασουόλο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Το «Ολίμπικο» πάγωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μπεράρντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «Ρωμαίων», που κρατούσαν «αγκαλιά» το 11ο «τρίποντο» μέχρι τότε από το αυτογκόλ του Λόνγκι στο 14΄. Μετά την εξέλιξη αυτή το βραδινό μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, Γιουβέντους-Νάπολι, μπορεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, αρκεί να υπάρξει νικητής που στην περίπτωση αυτή θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από τη Ρόμα (32 έναντι 28 είναι αυτή τη στιγμή η βαθμολογία).

Ο Κονέ ήταν βασικός με την φανέλα της Μπολόνια, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε αλλαγή στο 82΄ για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπρίβιο στο 73΄ άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα, στο 77΄ ο Μπιάνκι ισοφάρισε προσωρινά, για να έρθει στο 93΄ ο Λιβάγια να δώσει τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους.

Στα άλλα αποτελέσματα: Κάλιαρι-Τορίνο 2-1 (43΄,88΄ Κόντι - 52΄ Ιμόμπιλε), Κιέβο-Μίλαν 0-0, Πάρμα-Λάτσιο 1-1 (64΄ Λουκαρέλι - 50΄ Κεϊτά)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις