Σούπερ Λίγκα: Μονομαχία στους «Ζωσιμάδες»

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 12:23
UPD:13:46
MotionTeam

Η συνάντηση προοιωνίζεται πολύ ενδιαφέρουσα, αφού ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το «διπλό» στην Αστάνα του Καζακστάν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

A- A A+

Με μια άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ (19:30) η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Το παρελθόν των δύο αντιπάλων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αναφέρει ότι στα τελευταία δύο πρωταθλήματα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» νίκησε ισάριθμες φορές τον «Δικέφαλο» στην Τούμπα και καμία στο γήπεδό του (!).

Σε κάθε περίπτωση η συνάντηση προοιωνίζεται πολύ ενδιαφέρουσα, αφού ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το «διπλό» στην Αστάνα του Καζακστάν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διακρίνεται φέτος για τη σταθερότητα και τη συνέπειά της και θα επιδιώξει να κατακτήσει τους βαθμούς, αφενός για να μην αποσπαστεί ακόμη περισσότερο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και αφετέρου για να κάνει ένα επιπλέον βήμα ως προς την κατοχύρωση της δεύτερης θέσης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι επιζητούν μια «ηχηρή» νίκη που θα σηματοδοτήσει την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη.

Σύμμαχος στην επιδίωξή τους θα είναι η έδρα, αφού στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρά φέτος πέντε νίκες (και μία ήττα), έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ στους έξι αγώνες του ως γηπεδούχος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις