Μπάσκετ: «Διπλό» στην Χαλκίδα ο Πανιώνιος

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 21:04
UPD:21:05
MOTION TEAM

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε μόνο ένα ημίχρονο απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας. Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς «πάτησαν γκάζι» κι έφτασαν άνετα στη νίκη με 82-65.

A- A A+

Την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος, αυτή την φορά επί του Ίκαρου στην Χαλκίδα με 80-73, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του ΚΑΟΔ με 82-65 στο κλειστό της Πυλαίας.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν σε μεγάλη μέρα το Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του.

Οι ΜακΚόλουμ, Μίλμπουρν και Κάρτερ σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων για τους «κυανέρυθρους», που απέδειξαν ότι κι εφέτος έχουν υψηλούς στόχους.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε μόνο ένα ημίχρονο απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας. Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς «πάτησαν γκάζι» κι έφτασαν άνετα στη νίκη με 82-65, έβδομη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου. Για τους Δραμινούς ήταν η 5η ήττα σε 8 παιχνίδια. Ο Κούπερ με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά, ενώ από την ομάδα της Δράμας ξεχώρισε ο Βον με 18 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις