Αγγλία: Φινάλε με νίκη για τη Νιουκάστλ

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 22:10
UPD:22:31
REUTERS/NIGEL RODDIS

Οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν με 2-1 της Γουέστ Μπρομ.

A- A A+

Η Νιουκάστλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τελευταίο χρονικά ματς της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν με 2-1 της Γουέστ Μπρομ, ενώ στο Κάρντιφ η Άρσεναλ συνέχισε την παράδοση και πέρασε νικηφόρα με 3-0 επί της τοπικής ομάδας.

Πάνω από μισό αιώνα έχει να ηττηθεί στην Ουαλία η Άρσεναλ, η οποία με δύο γκολ του Ράμσι στο 29΄ και 90 κι ένα του Φλαμινί στο 86΄ πέρασε νικηφόρα με 3-0 το εμπόδιο της Κάρντιφ, η οποία δε συνέχισε τις «ζημιές» επί των διεκδικητών του τίτλου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι). Οι «κανονιέρηδες» αντιμετώπισαν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και πήραν τους τρεις βαθμούς που τους διατήρησαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Έβερτον διέλυσε τη Στόουκ Σίτι με 4-0, με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τρία γκολ με τους Κόουλμαν (49΄), Οβιέδο (58΄) και Λουλάκου (79΄). Το σκορ για τους «εφοπλιστές» είχε ανοίξει στο 45΄ ο Ντελοφέου.

Με τον Χούπερ να σκοράρει στο 30΄ η Νόριτς πήρε «χρυσό τρίποντο» με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. 

Ένα ημίχρονο άντεξε η Φούλαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου με τη Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι με τα γκολ των Ντιαμέ, Κάρλτον Κόουλ και Τζο Κόουλ (47΄, 82΄, 90΄) επικράτησαν με 3-0.

Αστον Βίλα και Σάντερλαντ έμειναν στο 0-0, ενώ η Νιουκάστλ πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Γουεστ Μπρομ με 2-1. Ο Γκουφράν στο 37΄ έδωσε προβάδισμα στους «ανθρακωρύχους», αλλά στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το Μπραντ. Στο 57΄, όμως, ο Σισοκό έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις