Γερμανία: Προχώρησαν με νίκες οι τρεις πρωτοπόροι

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 18:43
UPD:18:47
REUTERS/MICHAEL DALDER

Χάρις στα δύο γκολ του Ρόμπεν στο πρώτο 30λεπτο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 2-0 της ουραγού Μπραουνσβάιχ.

A- A A+

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη μπουντεσλίγκα οι Μπάγερν, Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το...τρένο των Βαυαρών συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία. Χάρις στα δύο γκολ του Ρόμπεν στο πρώτο 30λεπτο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 2-0 της ουραγού Μπραουνσβάιχ και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τη δεύτερη Λεβερκούζεν  (4 βαθμοί).

Οι «ασπιρίνες» με δύο τέρματα του Χέουνγκ Μιν Σον κι ένα του Κίσλινγκ επιβλήθηκαν με 3-0 της Νυρεμβέργης, η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα δεν πρόβαλε αντίσταση.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες, αυτή την φορά εκτός έδρας, με 3-1 επί της Μάιντς. Δύο γκολ με πέναλτι πέτυχε ο Λεβαντόφσκι (78, 88΄), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Ομπαμεγιάνγκ στο 70΄ Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με το πέναλτι του Σαλ (74΄).

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Χοφενχάιμ, όπου η τοπική ομάδα αν και προηγήθηκε με 2-0 και 4-2 δεν κατάφερε να νικήσει τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία στο 90΄ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (4-4).

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε και το ματς ανάμεσα στην Χέρτα και στην Αουγκσμπουργκ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις