Η Μπάγερν «μεγάλο αφεντικό» στη Γερμανία

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 22:27
UPD:22:29
REUTERS/INA FASSBENDER

Ο Μάριο Γκέτσε (Κ) σκοράρει εναντίον της πρώην ομάδας του, υπό την πίεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (Δ).

A- A A+

Η Μπάγερν θριάμβευσε στο σούπερ ντέρμπι του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και έπεισε ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, αυξάνοντας τη διαφορά από την αντίπαλό της στους επτά βαθμούς.

Το σκορ, πάντως, αδικεί κατάφωρα τους Βεστφαλούς του Γιούργκεν Κλοπ, οι οποίοι ήταν ισάξιοι αν όχι ανώτεροι στα πρώτα 65 λεπτά, όταν είχαν περιορίσει αισθητά την αντίπαλό τους και έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν, με τους Λεβαντόφσκι και Ρόις. Στο 56΄ ο Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε στο παιχνίδι τον Γκέτσε, με το... σύμπαν να σείεται από τις αποδοκιμασίες για τον «αποστάτη», ο οποίος στο 66΄ άνοιξε το σκορ για τη νέα ομάδα του, αλλά δεν πανηγύρισε. 

BUNDESLIGA

Η Ντόρτμουντ βγήκε στην επίθεση, έχασε νέες μεγάλες ευκαιρίες με τους Μχιταριάν και Ρόις αλλά αφού δεν κατάφερε να σκοράρει δέχθηκε το 0-2 από εξαιρετική κούρσα και έξοχο τελείωμα του Ρόμπεν, ενώ στο 88΄ ο Μίλερ έγραψε το 0-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου σε μια νίκη που δεν ερχόταν στη συγκεκριμένη έδρα από το Σεπτέμβριο του 2009. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις