Ολυμπιακός: Καθημερινές εξετάσεις στο Μήτρογλου

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 14:59
UPD:15:01
REUTERS/CHARLES PLATIAU

Το πόδι του Μήτρογλου εξακολουθεί να είναι πρησμένο κι ως εκ τούτου θα εξετάζεται λεπτομερώς κάθε μέρα.

A- A A+

Ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου στο γόνατο, στη διάρκεια του αγώνα με την Παρί ΣΖ,προβληματίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ο διεθνής επιθετικός θα υποβάλλεται σε καθημερινές εξετάσεις.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να είχε στραμμένο το ενδιαφέρον στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός την εφετινή περίοδο τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με την Παρί ΣΖ και υπέστη κάκωση και ρήξη έσω μηνίσκου, οπότε θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Το πόδι του εξακολουθεί να είναι πρησμένο κι ως εκ τούτου θα εξετάζεται λεπτομερώς κάθε μέρα, έτσι ώστε να επανεκτιμάται η κατάστασή του και να αποφασιστεί από τους γιατρούς του συλλόγου ο ενδεδειγμένος τρόπος πλήρους αντιμετώπισης του τραυματισμού του.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Παρίσι ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν εντατικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις