Γ. Αλαφούζος: «Υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον»

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 16:52
UPD:16:56
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

A- A A+

Την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ εξέφρασε ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Αλαφούζος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

«Για πρώτη φορά εκδηλώνεται ουσιαστικό ενδιαφέρον από οπουδήποτε για την περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού» επισήμανε ο κ. Γιαννακόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο υποψήφιος επενδυτής πρέπει πρώτα να εξετάσει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που μία οικογένεια με τόσες επιτυχίες στο μπάσκετ, θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Εμείς, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία", είμαστε οι θεματοφύλακες. Ανεξάρτητα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, εγώ θα έχω την στήριξη του κ. Γιαννακόπουλου κι εκείνος τη δική μου», τόνισε ο κ. Αλαφούζος.

«Πρέπει πρώτα να δούμε αν θα γίνει η επένδυση. Τα στοιχεία θα ελεγχθούν και θα εξεταστούν από ξένο επενδυτή που θα αποφασίσει αν κρίνει σκόπιμο να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να το αποφασίσει. Για να το έχει επιλέξει ο κ. Γιαννακόπουλος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία πάρα πολύ σοβαρή περίπτωση», συνέχισε.

Ο Αλαφούζος ανέφερε ότι στη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο τελευταίος προσφέρθηκε να συνεισφέρει οικονομικά για την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής τον Ιανουάριο.

«Αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε ότι η ομάδα δεν έχει ανάγκη. Το σχέδιό μας, που ήταν να αναπτύξουμε παίκτες από την Ακαδημία, που θα ενισχύονται ευκαιριακά από έμπειρους, λειτουργεί. Αυτό το μοντέλο θα συνεχίσουμε, εκτός κι αν αλλάξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού», ήταν η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις