Γ.Αλαφούζος: «Είμαι βέβαιος ότι η πρόταση του κ. Γιαννακόπουλου θα είναι πολύ καλή»

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 18:43
UPD:18:49
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος

A- A A+

Αίσιο τέλος στο θέμα της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο προβλέπει και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σχολιάζοντας την πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να πάρει στα χέρια και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος των «πρασίνων» τόνισε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα; «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για εύρωστη οικονομικά οικογένεια η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν να αναλάβουν και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση και ανασύσταση του Παναθηναϊκού».

Ο κ. Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως δεν έχει συναντηθεί ακόμη με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά δεν έκρυψε τη βεβαιότητα ότι «είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει επαφή».

Για το αν υπάρχουν προϋποθέσεις στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών ήταν ξεκάθαρος: «Καμία. Εγώ είμαι πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, δεν είμαι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Θα γίνει μία γενική συνέλευση κι εφόσον η πρόταση είναι καλή, για το οποίο είμαι σίγουρος πως θα είναι, αφού πρόκειται για μια οικογένεια η οποία θέλει και μπορεί να επενδύσει σημαντικά ποσά. Θα κάνουμε θετική εισήγηση στη συνέλευση κι εκεί θα παρθεί η απόφαση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις