Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Σαχτέρ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 14:30
UPD:14:41
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Σαχτέρ Καραγκάντι τον Χακόμπο, ο οποίος τελεί υπό τιμωρία για απρεπή συμπεριφορά σε μέλος του τεχνικού επιτελείου.

A- A A+

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σαχτέρ Καραγκάντι, στο Καζακστάν, άφησε ο Χουμπ Στέφενς τον Χακόμπο, ο οποίος τελεί υπό τιμωρία για απρεπή συμπεριφορά σε μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Εκτός του Ισπανού τερματοφύλακα, στο αεροπλάνο δεν θα μπουν και οι Λόπεθ (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη), Λόρενς (ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο) και ο ανέτοιμος Βίτορ.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι παίκτες αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με τον Άρη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής.

Στην αποστολή, που θα προπονηθεί αύριο το πρωί στην Τούμπα και στις 13:30 θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αστάνα, ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικέφαλου» συμπεριέλαβε τους, Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Νίνη, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Νέτσιντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις