Πόλο: Η απάντηση Διαθεσόπουλου στη μήνυση των διεθνών

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 14:57
UPD:15:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με δήλωσή του μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, για τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του 11 αθλητές της Εθνικής πόλο, από την ομάδα που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

«Επιφυλάσσομαι για το νόμιμο δικαίωμά μου, είτε σε ποινικά, είτε σε πολιτικά δικαστήρια. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να χαρισθώ σε κανέναν, όπως κακώς ίσως έπραξα στο παρελθόν. Ως δικηγόρος, γνωρίζω πολύ καλά πώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την ΚΟΕ, αποδεικνύοντας τη σκευωρία και σκοπιμότητα των σχετικών πράξεων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ακόμη, ο κ. Διαθεσόπουλος κάνει λόγο για «... απροκάλυπτη επιχείρηση επέμβασης στα εσωτερικά της πλέον πετυχημένης Αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας, ενώ αναφέρεται ακόμη ότι «... όταν έλθει η στιγμή, θα υπάρξει –όπως πάντα– τεκμηριωμένα και με αδιάσειστα στοιχεία, η απάντηση που πρέπει σε εκείνους που επινόησαν και κατέφυγαν σ΄αυτή την διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώην διεθνείς Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Ρέππας, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Θωμάκος, Τάσος Σχίζας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Μάζης, Γιώργος Ντόσκας και Δημήτρης Μιτελούδης έχουν υποβάλει μήνυση κατά του Δημήτρη Διαθεσόπουλο για το αδίκημα της απιστίας, σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως υποστηρίζουν, ο πρόεδρος της ΚΟΕ δεν τους κατέβαλε ποσό 250.000 ευρώ ως πριμ προετοιμασίας και συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, παρότι όπως ισχυρίζονται τα χρήματα αυτά είχαν δοθεί για το συγκεκριμένο σκοπό στην ομοσπονδία από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις