Πόλο: Μήνυση 11 διεθνών αθλητών κατά του προέδρου της ΚΟΕ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 20:22
UPD:20:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μήνυση κατά του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, κατέθεσαν ένδεκα παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο, διεκδικώντας οφειλές τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους, Νίκο Δεληγιάννη, Γιώργο Ρέππα, Αντώνη Βλοντάκη, Κώστα Κοκκινάκη, Γιώργο Αφρουδάκη, Γιάννη Θωμάκο, Τάσο Σχίζα, Αργύρη Θεοδωρόπουλο, Δημήτρη Μάζη, Γιώργο Ντόσκα και Δημήτρη Μιτελούδη, άπαντες μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που μετείχε στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Οι αθλητές υποστηρίζουν στη μηνυτήρια αναφορά τους ότι ουδέποτε έλαβαν το συμφωνηθέν ποσό των 250.000 ευρώ που αντιστοιχεί στα πριμ προετοιμασίας και συμμετοχής στους Αγώνες του Πεκίνου, διευκρινίζοντας ότι αυτά τα χρήματα η ΚΟΕ θα έπρεπε να τα διαθέσει από τις επιχορηγήσεις που έλαβε το 2008, από ΕΟΕ και ΓΓΑ.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των αθλητών, Γιάννης Μαρακάκης, με δήλωσή του επισήμανε ότι «όσοι κατέχουν διοικητικούς θώκους, εκτός από δικαιώματα συμμετοχής στις τιμές και τις διακρίσεις των αθλητών έχουν κυρίως υποχρεώσεις. Ο αρμόδιος εισαγγελέας θα διαπιστώσει ότι η διοίκηση της ΚΟΕ έλαβε τεράστια ποσά από τον ελληνικό λαό, προορισμένα για τους αθλητές. Μένει να διαπιστωθεί που πήγαν τα χρήματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις