Ανατρεπτικό house πάρτι στο Μέγαρο

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Banquet
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 11:30

Το πάρτι θα ξεκινήσει με τους Playmen και τη Demy (στη φωτογραφία).

A- A A+

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αλλάζει πρόσωπο, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει την ανατροπή, φιλοξενώντας έλληνες djs και παραγωγούς της house μουσικής, που θα δώσουν μία διαφορετική νότα στο γνωστό, αλλά πάντα ανοιχτό στις πρωτότυπες συνεργασίες και τις σύγχρονες τάσεις, ύφος του.

Το νέο concept «House Orchestra» θα πλημμυρίσει με ήχους ηλεκτρονικής dance μουσικής τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Banquet, μέσα  από live ενορχηστρώσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικούς παραγωγούς, την Τετάρτη  27 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, ενώ πριν από την έναρξη της συναυλίας, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί workshop, στην Αίθουσα MC2, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ζωντανές ερμηνείες μεγάλων επιτυχιών

Star Motel band.

Το πάρτι θα ξεκινήσει με τους Playmen και τη Demy, που η συνεργασία τους στο τραγούδι «Fallin’», τον Μάρτιο του 2012, τους χάρισε χρυσό δίσκο. Θα ακολουθήσει η Yalena, που θα ερμηνεύσει κομμάτια, όπως τα «Μέσα από τη νύχτα», «Θα το δείτε μέσα» και «Get better», γνωστά από τη συνεργασία της με τον dj Dim Chord (Δημήτρη Φυτιλή), ο οποίος θα τη συνοδεύσει. H vocalist του νέου ακουστικού ροκ σχήματος από τη Θεσσαλονίκη, Basement High, Αlexandra McKay, δανείζει τη φωνή της στο κομμάτι «Smile» του V-Sag, που θα πάρει τη σκυτάλη, για να δώσει κατόπιν τη θέση του στα decks στον Agent Greg, οποίος θα συνοδεύεται από τον Gabriel, τον frontman των Slick Beats.

Ο Dino MFU.

Στη συνέχεια, οι Gabriel Russel και Issy θα συμπράξουν με τον γνωστό dj και παραγωγό Dino MFU, με τον οποίο κυκλοφόρησαν το deep house single με τίτλο «On Your Name», ενώ μαζί τους, θα εμφανιστούν και οι «εναλλακτικοί» Star Motel (Σωτήρης Βρεττός - Δημήτρης Μπακάλης - Νατάσσα Αντωνοπούλου), ο ήχος των οποίων αποτελεί έναν συνδυασμό καθαρών φυσικών ήχων και dance rhythm.

Προδίδοντας τα μυστικά της τέχνης τους

H Yalena.

Το αφιέρωμα στη house μουσική εντάσσεται στο πλαίσιο της Σειράς «Γέφυρες», που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Zero10 Records και την Panik Records. Στο workshop, με θέμα «Ιn house - Η μουσική house στο Μέγαρο», οι συμμετέχοντες djs και παραγωγοί, μαζί με γνωστούς συναδέλφους τους, θα μοιραστούν με το κοινό πολλά από τα μυστικά της τέχνης τους, μέσα από μια σειρά ομιλιών, που αφορούν στους διαφορετικούς τομείς της δημιουργίας, της παραγωγής και της προώθησης της house μουσικής.

Πληροφορίες
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Banquet: Βασιλίσσης  Σοφίας και Κόκκαλη, Αμπελόκηποι - Αθήνα, τηλ.: 210 7282333. Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 15 ευρώ, φοιτητικό: 7 ευρώ. Το αντίτιμο του εισιτηρίου αντιστοιχεί σε είσοδο στην αίθουσα. Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός καθισμάτων.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς