Δράση: Νομικά μέτρα κατά της φορολογίας στα ακίνητα

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 17:19
UPD:17:24
Eurokinissi/EUROKINISSI

Ο κ. Σκυλακάκης (φωτογραφία αρχείου) άσκησε επίσης κριτική στην Κομισιόν για μονομερή αλλαγή της σύμβασης με το ελληνικό κράτος, ως προς τις αντικειμενικές αξίες.

A- A A+

Σειρά νομικών μέτρων, παράλληλα με τα πολιτικά, με σκοπό την αντιμετώπιση της «υπερβολικής» φορολογίας στα ακίνητα παρουσίασε ο πρόεδρος της Δράσης και ευρωβουλευτής, Θ. Σκυλακάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

«Η Δράση στηρίζει την αίτηση ιδιοκτητών ακινήτων προς το υπουργείο Οικονομικών με την οποία ζητάει την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών. Σε περίπτωση απορριπτικής απάντησης, ο αιτών δικαιούται να κάνει αίτηση ακύρωσης προς το Συμβούλιο της Επικρατείας», δήλωσε.

Ο κ. Σκυλακάκης άσκησε επίσης κριτική στην Κομισιόν για μονομερή αλλαγή της σύμβασης με το ελληνικό κράτος, ως προς τις αντικειμενικές αξίες, όπως προκύπτει από απάντηση που έδωσε ο επίτροπος Ολι Ρεν στον κ. Σκυλακάκη.

Στο πλαίσιο των νομικών της κινήσεων, η Δράση θα δημοσιεύσει υπόδειγμα ατομικής προσφυγής εναντίον του ΦΑΠ ο οποίος απεστάλη το τρέχον έτος και αφορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή