Γλέζος για προκήρυξη: Αποκαλύπτει απάνθρωπο ποιόν δολοφόνων

«Ποιος τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές;»
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 22:27
UPD:22:31
FOSPHOTOS/Menelaos Myrillas

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

A- A A+

Η προκήρυξη των αυτοπροσδιοριζόμενων ως «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» αποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Όποιοι κι αν είναι, πέρα από την ταυτότητά τους, ποιός τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές, αναρωτιέται ο κ. Γλέζος.

«Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή;  Η κατάργηση της θανατικής ποινής αποτελεί συνάρτηση του ανθρωπιστικού πολιτισμικού επιπέδου ενός κράτους», συμπληρώνει. 

Κάνει επίσης λόγο για δύο εκδοχές για την ταυτότητα των δολοφόνων των δύο μελών της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου στο Νέο Ηράκλειο.

«Η μια έχει απόλυτη σχέση με το σύστημα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας (G8 - G20). Ειδικός Κλάδος ασχολείται και επιχειρεί να επιβάλει σε κάθε χώρα ακόμα και με δολοφονίες το καθεστώς της αρεσκείας του(…). Η άλλη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς. Όσοι αποδέχονται αυτή την εκδοχή, ας αναλογιστούν τι θα συμβεί αν συμφωνήσουμε μαζί τους. Σε ποιά κατάσταση θα βρεθεί η χώρα. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

EURONEWS

Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί αυτών των εγκληματικών ενεργειών, μια πρέπει να είναι η απάντηση, η επαγρύπνηση, καταλήγει ο κ. Γλέζος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή